Οδηγίες

Home  /  Οδηγίες

Αν θέλεις να προσθέσεις το δικό σου αγαπημένο βιβλίο στη λίστα δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ στο “Υποβολή Τοποθεσίας” και αφού σιγουρευτείς ότι έχεις συμπληρώσει όλα τα πεδία να πατήσεις “Υποβολή!” στο κάτω μέρος της σελίδας.

Τα στοιχεία που η σελίδα χρειάζεται για να προσθέσει τη δημοσίευση σου είναι σε πρώτη φάση το όνομα σου (ή ψευδώνυμό σου) και μια ηλεκτρονική διεύθυνση (που δεν θα δημοσιευτεί στη σελίδα!). Στη συνέχεια συμπληρώνεις τον τίτλο του βιβλίου και συγγραφέα αλλά και τα στοιχεία της πόλης και χώρας όπου αυτό διαδραματίζεται! Στην κατηγορία επιλέγεις την ήπειρο ενώ στις λέξεις κλειδιά πληκτρολογείς την πόλη και χώρα για μια ακόμη φορά. Τέλος μπορείς να ανεβάσεις μια μικρή φωτογραφία του εξωφύλλου αλλα και την σύντομη περίληψή του (ιδανικά αυτό που βλέπεις στο οπισθώφυλλο) ώστε οι υπόλοιποι βιβλιοφάγοι που θα επισκεφτούν τη σελίδα να πάρουν μια ιδέα για την ιστορία του. Εύκολο, σωστά;

Προσοχή: Η δημοσίευσή σου μπορεί να πάρεις από μερικές ώρες μέχρι μερικές μέρες μέχρι να εμφανιστεί στην αρχική σελίδα! Μη βιαστείς να την υποβάλεις ξανά και ξανά αν δεν εμφανιστεί αμέσως.